Afacerea dvs. online este mult mai sigura, cu serverele VPS SSD de la Namebox (P)

Daca te-ai hotarat sa incepi o afacere pe internet, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa verifici daca domeniul pe care doresti sa il folosesti este disponibil. Daca da, atunci completeaza cererea de inregistrare, achita prima factura generata, dupa care treci la urmatorul pas, cel mai important: gasirea serviciului de gazduire potrivit pentru site-ul tau.

Daca viitorul dumneavoastra proiect va fi un magazin online complex, un portal sau un site care necesita resurse importante si un spatiu de gazduire generos, atunci este bine sa alegeti din start un server dedicat VPS cu SSD, care va ofera intreaga siguranta de care aveti nevoie pentru ca afacerea dvs. sa functioneze in conditii optime si fara probleme ulterioare.

Recomandarea noastra pentru cele mai potrivite servere VPS SSD este NAMEBOX, unde beneficiati de stocare premium la super viteza cu pana la 300% mai multa performanta fata de serverele clasice, fiecare VPS dispune de backup zilnic, iar clientii nostri beneficiaza doar de echipamente de ultima generatie cu o vechime de maxim 2 ani de zile.

Preturile pachetelor VPS cu SSD (Virtual Private Server) oferite de NAMEBOX sunt cuprinse intre 15 si 85 de euro pe luna, de la memorie de 1 GB RAM la 6 GB RAM, stocare SSD RAID10 de la 10 la 80 GB si un trafic lunar cuprins intre 1000 si 3000 GB. Calitate si profesionalism, uptime garantat si suport tehnic exact atunci cand ai nevoie, fara amanari.

Pe langa toate aceste oferte extrem de atractive, va oferim si o garantie de 30 zile, timp in care veti putea testa serviciile noastre, iar daca nu veti fi multumit de ele, va primiti banii inapoi.

Serverele VPS cu SSD sunt, la ora actuala, cele mai performante si ideale pentru gazduirea online, folosite cu precadere de majoritatea portalurilor, site-urilor si magazinelor virtuale cu un trafic lunar de sute de mii de accesari.

namebox

Daca ai idei, noi avem solutiile de care ai nevoie.

Advertorial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.