Al Di Meola își va încânta fanii cu melodiile de pe noul său album „Opus” într-un concert extraordinar luni, 26 Noiembrie, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca

Au mai rămas numai câteva zile până la concertul lui Al Di Meola din Cluj-Napoca și iubitorii muzicii jazz sunt nerăbdători să îl întâlnească pe artist și să îi asculte noile melodii. Al Di Meola, revine, în Cluj-Napoca în data de 26 noiembrie, cu cel mai nou proiect muzical al său – albumul Opus. Evenimentul va avea loc la Opera Națională Română, începând cu ora 20:00.

Artistul este entuziasmat și el să revină în Transilvania și transmite un mesaj publicului și fanilor săi din România: „Îmi face mare plăcere să vă invit la concertul meu din Cluj-Napoca, din data de 26 Noiembrie. Sper să ne vedem cu toții la acest frumos spectacol”. Anul trecut artistul a mărturisit că „publicul din România este printre favoritele sale din lume pentru că publicul român iubește muzica lui, iar el iubește concertele din România”.

„Milonga Noctiva”, „Broken Heart”, „Insieme”, „Notorius” sau „Frozen in time” sunt numai câteva din noile melodii care se vor auzi de pe scena Operei spre bucuria celor prezenți.

Noul album „Opus” marchează o nouă etapă în viața artistului, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere personal, Di Meola spunând că a compus muzică fiind pentru prima data fericit. Nu numai melodiile de pe noul album vor răsuna pe scena din Cluj-Napoca, ci și melodiile deja consacrate, precum „Land of the Midnight Sun”, „Elegant Gypsy” , „Casino” sau alte melodii deja consacrate.

Pentru concertul de luni, 26 noiembrie, de la Cluj-Napoca, accesul spectatorilor la eveniment va fi permis începând cu ora 19:00, în condiţiile în care concertul începe la ora 20:00, iar organizatorii recomandă acestora să vină din timp pentru a evita aglomeraţia și pentru a reuși să intre în sală până la ora la care va începe spectacolul. În ziua evenimentului biletele vor putea fi cumpărate numai de la birourile Diesel Events ( Piața Unirii, nr.10) sau de la casieria de bilete a Operei Române. Prețurile biletelor sunt de la 100 lei până la 300 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.