Al șaselea sezon „Movie Nights” din Iulius Parc începe cu filmul „Acolo unde cântă racii”

De vineri, 23 iunie, ai un milion de motive să (re)vii în Iulius Parc pentru că începe seria Movie Nights din această vară, ce își propune și cu ediția din 2023 să apropie publicul larg de filme deja celebre sau de unele noi. Îți vei da întâlnire cu personaje pe care le vei urmări cu sufletul la gură, care te vor fascina cu tenacitatea și curajul lor sau le vei admira pentru lecțiile pe care ți le vor oferi, în fiecare vineri, de la ora 21.30. Intrarea la proiecții este liberă.  

De pe 23 iunie și până pe 1 septembrieIulius Mall Cluj te invită să trăiești experiența cinematografică în aer liber și aduce pe marele ecran din Iulius Parc 10 filme. Este vorba despre cele mai îndrăgite producții din 2022 și din 2021, o selecție de filme care include puțină dramă și comedie, suspans și momente pline de romantism, dar și istorie și mister. Acestea vor putea fi urmărite în fiecare zi de vineri, de la ora 21.30, iar intrarea este liberă.

„În Iulius Parc au loc zeci de evenimente în fiecare vară, iar 2023 nu face excepție. Astfel, începe seria Movie Nights, un eveniment iubit de publicul clujean și de noi. Vă așteptăm pe toți cu gândul de a descoperi împreună perspective fascinante asupra lumii”, a declarat Mihai Oprea, Director de Marketing Iulius Mall Cluj.

Sezonul filmelor în aer liber este deschis de producția „Where the Crawdads Sing” și îi va purta pe spectatori la începutul anilor ’50, perioadă în care o vor cunoaște pe Kya, o fetiță abandonată de familie, care a trebuit să se descurce singură pentru a supraviețui. Povestea însă se complică, dar cum se derulează totul vei afla la film.

Programul proiecțiilor pentru întreaga serie Movie Nights:

  • 30 iunie – Amsterdam
  • 7 iulie – A man called Otto
  • 14 iulie – DC League of Super-Pets
  • 21 iulie – Father of the bride
  • 4 august – Turning Red
  • 11 august – The Secrets of Dumbledore
  • 18 august – Those who wish me dead
  • 25 august – Don’t worry darling
  • 1 septembrie – The menu

Evenimentul este suținut de ATP Motors, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls. Programul poate suferi modificări în funcție de condițiile meteo, iar actualizările vor fi comunicate pe pagina de Facebook Iulius Mall Cluj.

Te așteaptă o vară de filme și cu filme în Iulius Parc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.