Alexandru Uioreanu rămâne în arest

Recursul înaintat de avocaţi pentru sentinţa Tribunalului Cluj de arestare pe 19 zile a lui Alexandru Uioreanu, sub acuzaţia de trafic de droguri, a fost respins.

Alexandru-Uioreanu1

Astfel, fiul președintelui Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, va fi cercetat în continuare în stare de arest pentru trafic de droguri de mare risc.

Uioreanu jr. și-a recunoscut faptele în fața instanței și a declarat că este dispus să colaboreze. Celelalte două persoane reţinute, frații Nagy, care și aduceau drogurile din Ungaria, au mimat amnezia.

„Inculpatul Alexandru Uioreanu a recunoscut cu sinceritate învinuirea adusă, declarând că este consumator de droguri de risc şi, în acest context, în cursul anului 2012, în mod frecvent a oferit cu titlu gratuit sau contra cost droguri de risc către mai multe persoane între care Borşan Norbert, Tition Ciprian Adrian, Ionel Vito – coleg la Liceul de Coregrafie, Dawoud Sharif Robert – Colegiul de Coregrafie, Avram Raul Sebastian – elev la Liceul Gheorghe Şincai, Adram Cristian, Titov Tudor, Andrei Blenche, Eduard Gocan şi Raul Gocan, Dan Ţărean, Radu P. – elev la Liceul Lucian Blaga”, se arată în motivarea sentinței de arestare a celor trei, potrivit stiridecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.