ALTEX inaugurează astăzi un nou magazin la Polus Center

ALTEX România, liderul pieței românești de retail cu produse electronice și electrocasnice inaugureză astăzi la Polus Center un nou magazin. Aici, clienții centrului comercial vor putea găsi o gamă largă de produse electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia.

Arhiva Polus_11oct2014_03

Prin rețeaua națională de 77 de magazine aflate în cele mai importante orașe din țară și magazinul online www.altex.ro, ALTEX oferă clienților o gamă variată de produse inovatoare, la cele mai avantajoase prețuri, susținute de soluții optime de finanțare. În fiecare zi, cei aproximativ 2.000 de angajați ai companiei sunt dedicați livrării de soluții tehnologice de ultimă generație, care facilitează accesul consumatorilor la informație, divertisment și comunicare.

„Clienții vor găsi în noul magazin Altex o gamă de peste 16.000 de produse, dar și oferte special pregătite pentru lansare, care includ reduceri de până la 1200 de lei la Led TV și de până la 500 lei la mașini de spalat. În plus, în perioada 13 – 15 noiembrie, vor putea fi achiziționate smartphones pornind de la prețul de 599.9 lei și laptopuri de la 1049.9 lei.

De asemenea, iubitorii de tehnologie vor putea beneficia în continuare de serviciul „Cel mai mic preț din România!”, serviciu care subliniază prețurile imbatabile pe care ALTEX le oferă. Astfel, cei care vor găsi produsele din gama companiei la prețuri mai mici la alți retaileri specializați, atât online cât și offline, vor primi de două ori diferența.” – au declarat reprezentanții ALTEX România.

Noul magazin este situat pe strada Mihai Eminescu a centrului comercial Polus Center, lângă librăria Cărturești.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.