Ambasadorul Indiei în România, în vizită la Consiliul Județean Cluj

Vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, Marius Mînzat, a primit joi, 22 iulie a.c., vizita unei delegații formate din Excelența Sa domnul Rahul Shrivastava, Ambasadorul Republicii India în România și Mihaela Gligor, director al Centrului Clujean pentru Studii Indiene din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Întâlnirea de la sediul forului administrativ județean a avut drept scop dezvoltarea relaţiilor de colaborare precum și identificarea unor modalităţi concrete de consolidare a prezenţei investitorilor indieni şi de impulsionare a schimburilor comerciale dintre cele două părţi.

Cu prilejul acestei vizite, domnul Mînzat a prezentat Excelenței Sale județul Cluj, potențialul economic și investițional al acestuia, modul de organizare și funcționare a forului administrativ județean, precum și principalele proiecte aflate în derulare la nivelul instituției.

În acest context, printre principalele subiecte de discuţie s-au numărat proiectele de investiții derulate la nivelul unora dintre entitățile subordonate Consiliului Județean, respectiv Aeroportul Internațional „Avram Iancu” și Compania de Apă „Someș”.

Totodată, oficialului indian i-au fost prezentate oportunitățile oferite de Parcurile Industriale administrate de Consiliul Județean prin intermediul Tetarom S.A., multiplele facilităţi pe care acestea le oferă agenților economici, stadionul emblemă al Clujului și al întregii Transilvanii – Cluj Arena, precum și Filarmonica de Stat Transilvania.

De asemenea, vicepreședintele Marius Mînzat a vorbit și despre cele mai mari investiții în infrastructura spitalicească gestionate de Consiliul Județean – Spitalul Pediatric Monobloc și Centrul Integrat de Transplant.

La rândul său, domnul ambasador Rahul Shrivastava, aflat pentru prima dată la Cluj-Napoca, s-a arătat interesat de proiectele aflate în derulare la nivelul Consiliului Județean, manifestându-și întreaga deschidere pentru facilitarea extinderii în județ a unor afaceri cu capital indian.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.