Ambasadorul Israelului în România, E.S. David Saranga, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Astăzi 31 ianuarie, viceprimarul Dan Tarcea l-a primit la Primăria Cluj-Napoca pe E.S. David Saranga, Ambasadorul Israelului în România.

Subiectele discutate în cadrul întâlnirii au vizat principalele domenii de colaborare și anume relațiile din domeniul inovațiilor, schimburilor economice, academice și culturale.

„Cu ocazia vizitei în municipiul nostru, E.S. Ambasador va vizita împreună cu d-nul Ovidiu Cîmpean, director Direcția Generală Comunicare, dezvoltare locală și managementul proiecte, unele obiective de interes pentru comunitate reprezentând investiții publice (Parcul Central și Centrul de Cultură Urbană Casino, Sala Polivalentă, stadionul Cluj Arena).

De asemenea E.S. va participa la o întâlnire cu fondatori de startupuri din comunitatea clujeană, organizată vineri 31 ianuarie 2020, între orele 11:30-12:15, la Silicon Forest 2, cel mai nou spațiu de co-working din oraș. Cu acest prilej domnul ambasador dorește să cunoscă reprezentanți ai startup-urilor locale pentru a studia puncte de interes comune și posibilități de colaborare„, a anuntat Tarcea pe Facebook.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.