Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România, în vizită la Primăria Cluj-Napoca

Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România a efectuat luni, 25 noiembrie, la Primăria municipiului Cluj-Napoca, unde s-a întâlnit cu primarul Emil Boc.

Am primit astăzi, la primăria municipiului Cluj-Napoca, vizita E. S domnul Roelof van Ees, Ambasadorul Regatului Țărilor de Jos în România.

În cadrul întrevederii, am discutat cu dl Ambasador despre relațiile bilaterale dintre Cluj-Napoca și Olanda, atât din perspectiva mediului de business, cât și din perspectiva culturală și a proiectelor în care suntem implicați.

De asemenea, am discutat despre parcursul și dezvoltarea Clujului în anii următori, precum și despre cum putem consolida relațiile de colaborare prin proiecte și inițiative comune.

Pe durata vizitei, E.S. a fost însoțit de domnul Wijnand Marchal, consilier economic și comercial la Ambasada Regatului Țărilor de Jos în România, domnul Wouter Reijers, Consul onorific al Regatului Țărilor de Jos în Cluj-Napoca și doamna Anca Pianoschi, consilier economic și comercial la Consulatul onorific al Regatului Țărilor de Jos în Cluj-Napoca”, a scris edilul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.