Amicalul România – Spania s-ar putea disputa pe Cluj Arena, în proporție de 95%

Dacă meciul de pregătire dintre România și Lituania a fost programat în data de 23 martie, pe Cluj Arena, „tricolorii” pregătiți de Anghel Iordănescu ar putea juca și amicalul cu Spania, programat pe 27 martie, tot pe Cluj Arena, în proporție de 95%, datorită problemelor organizatorice pe care le are „Arena Națională” din Capitală.

cluj arena

O comisie a FRF s-a deplasat la Cluj zilele trecute pentru a inspecta stadionul, însă semnele nu sunt unele foarte bune, mai ales în privinţa gazonului.

„E adevărat că mai mulţi reprezentanţi ai Federaţiei au mers la Cluj şi că în proporţie de 95% amicalul cu Spania se va disputa acolo. Nu se pune problema ca meciul să nu se dispute pentru că în contractul încheiat cu Federaţia spaniolă era trecut şi un al doilea stadion, adică cel de la Cluj

Cele mai mari probleme acolo sunt însă cele legate de gazon. E unul cu probleme, le-am transmis celor de acolo că trebuie să se ocupe de suprafaţa de joc, mai ales că pe 23 martie acolo vom juca şi împotriva Lituaniei!”, a declarat un oficial al FRF, citat de digisport.ro.

În plus, pentru a-şi lua toate măsurile de precauţie pentru ca iarba să fie una de calitate la ora meciului cu Spania, cei din FRF le-au cerut celor de la Universitatea Cluj ca meciul cu Baia-Mare, programat pe 19 martie să se joace pe o altă arenă.

Amicalele României până la Euro 2016

23 martie

ROMÂNIA – Lituania, Cluj Arena

27 martie

ROMÂNIA – Spania, Cluj Arena (95%)

22 mai

ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

26 mai

ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

29 mai
ROMÂNIA – adversar nestabilit încă (în cantonamentul din Austria)

3 iunie

ROMÂNIA – Georgia, București

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.