Anamaria Prodan şi-a dat DEMISIA de la „U” Cluj!

Anamaria Prodan a decis să renunţe la funcţia de preşedinte a Universităţii Cluj, la numai 4 luni de când a decis să preia echipă, după plecarea lui Florian Walter la Petrolul Ploieşti. . În urma unei şedinţe a Consiliului de Adminastraţie al clubului, Prodanca a anunţat că va renunţa la funcţia sa din cadrul clubului.

„M-am consultat cu familia, am mai făcut câteva eforturi să încerc să fac ceva. Mi-am dat seama că este o cauză pierdută. Ei se ceartă între ei acolo. Ce am făcut eu pentru Universitatea nu a făcut nimeni gratis. Le-am adus un lot de jucători gratis.

Jucătorii vor juca cu sufletul pentru acea echipă chiar dacă plec eu. Acum vreau să îi văd pe Uioreanu şi pe Boc cum salvează echipa. Eu am plecat, gata! De mâine dimineaţă Universitatea poate fi luată de primărie. Aştept acest pas”, a spusAnamaria Prodan în emisiunea Contraatac de la GSPTV.

Săptămâna plecărilor la Universitatea Cluj. După Claudiu Niculescu care a decis să se retragă din activitatea fotbalistică şi să se axeze pe antrenorat, a venit rândul lui Cristian Dulca care să-şi înainteze demisia din funcţia de antrenor a clubului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.