Anca Mureșan, noul președinte al organizaţiei de femei a PSD Cluj-Napoca

Anca Muresan
foto PSD Cluj

Organizaţia municipala de femei a PSD Cluj şi-a ales noua conducere. Anca Mureşan, de profesie jurist şi consilier local, este noul preşedinte. Celelalte membre alese în conducerea organizaţiei sunt Cristina Bede, secretar general, şi Ileana Bogdan, Ioana Cenan, Maria Macrea, Simona Paulukat şi Viorica Boncea, vicepreşedinţi.

„Nu cred în modele de lidere puternice, ce se impun prin forță și agresivitate, cred în femeia ce respectă valorile sociale și creştine, femeia sensibilă la nevoile celorlalți, femeia care se impune prin exemplul personal și prin faptele ei, prin muncă și modestie totodată. Îmi doresc, la fel ca și dumneavoastră o organizație de femei deschisă, bazată pe respect și comunicare, forța acesteia fiind tocmai forța echipei și nu forța unui singur lider”. a declarat Anca Muresan, citata de citynews.ro.

Noua conducere a organizaţiei de femei a PSD Cluj a fost aleasă în prezenţa președintelui PSD Cluj-Napoca, Mircea Jorj, a secretarului general PSD Cluj, Ioan Oleleu, a deputatului Aurelia Cristea, şi a președintelui OF PSD Cluj, Claudia Anastase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.