André Rieu, profund afectat de știrile tragice, a venit în vizită la București! Donează victimelor tot profitul aferent DVD–ului „André Rieu – Live in Bucuresti”

Violonistul olandez André Rieu a ajuns la București astăzi pentru a aprinde o lumânare și a depune flori în fața clubului Colectiv, în ​​care au fost uciși zeci de oameni și mulți sunt grav răniți în urma incendiului izbucnit în club. Timp de 30 de minute, artistul a stat între oameni, a îngenuncheat și s-a rugat împreună cu ei.

André Rieu a spus: „Dragii mei prieteni, de fiecare dată când am venit în țara voastră frumoasă s-a creat o legătură indestructibilă cu voi toți. Prin urmare, am fost profund șocat la auzul veștii tragice despre ceea ce s-a întâmplat în București. Simt durerea voastră în inimă și împărtășesc un profund regret. Condoleanțele mele se îndreaptă astăzi către românii care și-au pierdut viața și către familiile acestora, și doresc o recuperare rapidă pentru cei răniți.”

În iulie 2015, André Rieu și a lui Johann Strauss Orchestra au susținut șapte concerte în Piața Constituției în fața unui public de mai mult de 85.000 de persoane. A fost prima dată când artistul a concertat în România. Profund impresionat de știrea dureroasă, André Rieu a decis ca toate profiturile aferente DVD-lui „André Rieu – Live în București”, care va fi lansat la sfârșitul lunii noiembrie, să fie donate victimelor pentru a ajută răniții și a sprijini recuperarea lor.

„Poporul român ne-a întâmpinat pe mine și orchestra mea cu inima deosebit de caldă și deschisă. Ne exprimăm speranța, că acest lucru va conta și va oferi sprijin acolo unde este mai mare nevoie în aceste vremuri tulburi.”, a spus artistul.

Andre Rieu_DVD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.