Andreas Calcan este un produs 100% al Universitatii Cluj

calcan

Conducerea clubului Universitatea Cluj a dezmintit informatia care a circulat in presa potrivit careia jumatate din drepturile federative ale juniorului Andreas Calcan ar apartine clubului Steaua Bucuresti.

„Universitatea Cluj este singurul club care îl are în proprietate pe mijlocaşul în vârstă de 21 de ani. Andreas Calcan este unul dintre cei mai importanţi jucători produşi de clubul nostru în ultimii ani. Împrumutul său la CSM Râmnicu Vâlcea, o formaţie importantă a Ligii a II-a, are rolul de a-l ajuta să evolueze constant, să prindă cât mai multe meciuri ca titular, iar apoi să revină la Universitatea, club care l-a promovat la prima echipă pe vremea când avea doar 16 ani”, se arata intr-un comunicat postat pe site-ul universitateacluj.ro.

30% din suma unui eventual transfer al lui Calcan va reveni Stelei

„Transferul lui Valentin Lemnaru de la Steaua Bucureşti la Universitatea Cluj a fost efectuat, luni, cu titlu gratuit. În schimb, clubul bucureştean va beneficia de un procent de 30 la sută din suma cu care Andreas Calcan va fi transferat la un club din ţară sau străinătate, însă nu mai mult de un anumit cuantum stabilit în contractul dintre cele două părţi. Astfel, acest procent de 30 la sută reprezintă exclusiv un titlu de garantare a sumei pe care „U” Cluj trebuie să o plătească în schimbul lui Lemnaru, şi nicidecum vreun act de coproprietate asupra fotbalistului”, se precizeaza pe site-ul oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.