Andreea Esca si Alexander Eram vor sa construiasca un hotel in Cluj, alaturi de un grup de oameni de afaceri locali!

Vedeta de televiziune Andreea Esca intra in afaceri la Cluj-Napoca, intentionand sa investeasca intr-un hotel de patru stele in centrul Clujului, pe strada Napoca, alaturi de sotul sau, omul de afaceri Alexandre Eram, pe amplasamentul imobilului care gazduieste restaurantul Napoca 15 detinut de omul de afaceri Mircea Buteanu, potrivit click.ro.

Noul imobil va avea un etaj, mansardă şi o terasă imensă, trei curţi interioare, grădini, parcare subterană cu 16 locuri, iar toate aprobările necesare au fost obţinute.

Pe 28 noiembrie anul trecut, Consiliul Local din Cluj-Napoca si-a dat acordul într-o şedinţă extraordinară pentru Planul Urbanistic de Detaliu care prevedea transformarea zonei de la intersecţia str.Napoca nr 17-str. Fortăreţei nr 4 într-un hotel. Potrivit unor surse din Primăria Cluj, investiţia este făcută de Andreea Esca împreună cu soţul ei, Alexandre Eram, şi cu mai mulţi asociaţi locali, care deţin deja terenul pe care se află un imobil cu valoare istorică.

Terenul pe care se va construi imobilul de lux are 1.144 mp, conform actelor aprobate de Consiliul Local, iar pentru că Esca, Eram şi ceilalţi proprietari nu pot demola clădirea istorică cu valoare de patrimoniu, ei o vor modifica şi renova total. În acest scop au angajat o echipă de şase arhitecţi. Potrivit aprobării date de Consiliul Local, investitorii au obligaţia ca în doi ani să ridice clădirea. Cei doi au deja lansate o linie vestimentară pentru copii, una de bijuterii şi un lanţ de magazine de cosmetice.

Potrivit sursei citate,  Andreea Esca înregistrează profit cu firma sa prin care îşi derulează activităţile din domeniul televiziunii, vedeta câştigând 120.000 € în ultimii doi ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.