Angajații Salinei Turda și reprezentanți din conducere au furat banii donați de turiști pentru a-și cumpăra bere, țigări și pizza

Mai mulți angajați ai Salinei Turda și oameni din conducere sunt acuzați că au furat sute de lei donați de turiști la Altarul de Sare pentru a-și cumpăra pizza, bere sau țigări.

Angajații „operau” după o strategie bine stabilită. Mai întâi puneau chiar ei câteva banconte în fața Altarului de Sare pentru ca mai apoi turiștii să contribuie la rândul lor. De puține ori banii ajungeau la casieria Salinei, fiind folosiți de angajați și de oameni din conducere pentru a-și cumpăra pizza, bere sau țigări.

Se cumpăra pizza și bere. Uneori mai prindea și câte un îngrijitor câte 10 lei pentru un pachet de țigări. Noua directoare, Monica Codreanu a încercat să limiteze fenomentul donațiilor, s-au sigilat ușile cu niște bandă adezivă transparentă. A venit un ghid a scos sigiliile și a băgat chiar el bani pentru momeală. Situațiile erau așa de ridicole încât au băgat bani și la vitrinele cu unelte.

Aș vrea să vină o nouă administrație locală și să se facă un inventar și o verificare pe bune la Salina Turda. Ați intra în șoc să știți cât s-a furat și cât de prost s-a gestionat Salina. De la barcile vândute pe bani de nimic la șezlongurile și umbrele ce au ajuns în grădinile lor„, a spus un angajat al Salinei pentru infoaries.ro.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.