Antrenorul Marius Popescu îi cheamă pe fanii Universității Cluj la primul meci din Liga a 4-a în nocturna de pe Cluj Arena

Antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu, le-a transmis un mesaj suporterilor „șepcilor roșii” înaintea primului meci din 2017 pe care elevii săi îl vor juca în nocturnă.

Foto © Cristian Cosma

Astfel, vineri, 7 aprilie, de la ora 20:00, „U” va întâlni Sticla Arieșul Turda, iar clubul va prelua întreaga organizare a partidelor disputate pe Cluj Arena, ceea ce înseamnă că va plăti chirie și va suporta toate costurile aferente meciurilor de pe teren propriu. Cum toate încasările în urma vânzării biletelor vor intra în conturile Universității Cluj, „Papi” subliniază importanța formării unui nou val de emulație în jurul echipei.

„Ne pregătim intens în fiecare zi, suntem la un nivel bun spre foarte bun, dar vreau mai mult de la fiecare dintre jucătorii mei și este normal să fie așa. Fanii au fost și vor rămâne alături de „U”, au dovedit-o de atâtea ori. Este o onoare să joci în fața unui asemenea public, a unei asemenea galerii, care te împinge de la spate și reușește să îți dea o motivație fantastică. Acum, însă, pentru că echipa se află într-o nouă etapă a existenței sale, îi dorim alături de noi mai mult ca oricând. Vrem să vină în număr cât mai mare la meciul de vineri, dar și la cele care vor urma, deoarece ei joacă un rol esențial în viața Șepcilor roșii”, a declarat Popescu. 

Meciul tur s-a încheiat nedecis, scor 2-2, acesta fiind, de altfel, singurul pas greșit de până acum al “studenților”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.