APEL. Inimosul Radu Ţermure va fi evacuat cu cei 850 de câini de care avea grijă la ferma de pe Valea Fânaţelor

Activistul pentru protecţia animalelor, inimosul Radu Ţermure, trece printr-o perioadă dificilă după ce a primit somaţia de evacuare a sa de la ferma de pe Valea Fânaţelor unde avea grijă de cei 850 de câini abandonaţi.

„Dragi prieteni si iubitori de animale,

EVACUAREA celor peste 800 de câini pe care îi dețin în ferma in care timp de 13 ani a functionat refugiul meu pentru animale abandonate a fost aprobată de către Judecătoria Cluj-Napoca.

Deoarece termenul de evacuare este foarte scurt, eu nu dispun de un loc in care sa mut câinii, resursele mele fiind foarte limitate, va rog pe toti cei care puteti ajuta la găsirea urgenta a unor soluții pentru relocarea câinilor, inclusiv darea în adopție sau preluarea unora dintre ei sa ma contactati.

Aceasta solicitare nu se adresează persoanelor, grupurilor si entităților care m-au atacat si denigrat distrugandu-mi imaginea, sabotandu-mi activitatea si îngreunand situatia câinilor mei.

Va multumesc!”, a scris Ţermure.

2 thoughts on “APEL. Inimosul Radu Ţermure va fi evacuat cu cei 850 de câini de care avea grijă la ferma de pe Valea Fânaţelor

  1. Nu este deloc inimos. Tine un lagar de concentrare de multi ani. Cainii se mananca intre ei, stau in fecale, nu vad lumina zilei cu anii, este horror ce se intampla acolo. A primit zeci de mii de dolari americani, euro, a primit vagoneta, pompa de apa, toti banii s-au evaporat in conturile personale. Face isterie cand i se trimite mancare doar si nu primeste bani Isi pune trompete gen Cesareanu, Szolomajer mai ales, Kertesz sa posteze in numele lui pe Net. Cine vrea sa afle adevarul, nu minciuna, sa o contacteze pe doamna Iftinca. Dansa a organizat campania de strangere fonduri pentru constructia unui adapost nou. A avut bani. Dupa ce i-a primit, a blocat femeia si a pus-o pe Szolomajer sa o injure, pentru ca dansa a cerut socoteala. Am donat ani de zile acestui golan si stim adevarul. Presa sa faca bine sa investigheze, nu sa minta. Cainii trebuie evacuati de urgenta de acolo si gasite conditii umane de viata pentru ei. Individul trebuie condamnat si sa i se interzica detinerea de animale pe tot restul vietii. Ne e scarba de el si de gasca sustinatoare.

  2. Va facem copy-paste la documentul primit de doamna Iftinca, document postat de Termure pe Facebook, oficial, ca a primit suma respectiva de bani. Cand l-a pus pe Facebook, Termure l-a sters si a blocat-o pe doamna Iftinca. Pe noi nu ne poate bloca si nici nu ne poate inchide gura. Avem dovada in contul nostru bancar ca am donat bani timp de doi ani la ONG-ul lui si ca am participat la campania doamnei. Chiar daca suntem in proportie de 1%, advarul ramane adevar si toti ceilalti sunt in eroare. Sunt cuvintele lui Gandhi. V-ati gandit vreodata toti cei care ne injurati, ca s-ar putea sa spunem adevarul si voi sa mintiti? Ca unii oameni chiar sunt de buna credinta si ca Termure e impostor si un mincinos. Cine sunt trompetele care il sustin? Kertesz de la Salonta, data afara o data ca nu si-a platit chiria, cu caini gasiti morti in incinta adapostului. Chitiburu de la Mariuta cu adapost neautorizat. Szolomajer care vorbeste ca un birjar, cea care colecta sumele si indemna lumea sa doneze, o face si acum. Aurelia Leoanca, culmea, lucreaza la Federatia pentru Controlul animalelor, bugetara, o injura ca un birjar pe doamna Iftinca. Maria Manea la fel, in aceeasi liga, are un adapost neautorizat, primeste bani de la straini, Cesareanu, Racovita care primea bani de la doamna Iftinca si cand nu a mai primit, a inceput sa o injure. Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita. Toate filmarile facute de voluntarii care au muncit acolo sunt zero pentru voi? Persoana in cauza este un parvenit si a trait din banii destinati animalelor. Trebuie sa i se interzica sa mai aiba vreodata de-a face cu un animal. Postam linkul la documentul respectiv. Daca vom fi injurati, injurate, este pentru ca sunt disperati ca isi pierd malaiul, sursa inepuizabila de bani. O data cu disparitia cainilor, dispar si banii din contul lor. Adica nu vor aparea altii noi.
    https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=987d11f347&attid=0.1&permmsgid=msg-f:1649315744094770888&th=16e38bee493a56c8&view=att&disp=safe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.