Aproximativ 100 de fani AUR din Cluj au protestat sâmbătă împotriva măsurilor și restricțiilor din pandemie! George Simion a fost prezent!

Sute de simpatizanți ai partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) din Cluj-Napoca s-au adunat astăzi începând cu ora 15:00 în fața Prefecturii pentru a protesta împotriva restricțiilor și a măștii de protecție impuse din cauza pandemiei de coronavirus.

Discursuri naționaliste și împotriva restricțiilor generate de pandemia de coronavirus care afectează România, în timp ce secțiile de terapie intensivă sunt la capacitate maximă.

Liderul AUR, George Simion, a fost și el prezent la acțiunea de la Cluj, a ținut un discurs naționalist, a acordat declarații presei, și-a făcut poze cu manifestanții și a plecat după o jumătate de oră. Acesta a cerut demisia Guvernului României.

„M-am alăturat protestului de aici din Cluj pentru libertatea de a alege, pentru libertatea de a protesta, pentru libertatea de expresie, pentru dreptul fundamental la educație. Consider că guvernul nu abordează actualele măsuri restrictive într-un mod normal, are foarte multă lipsă de respect pentru populația României și cerem demisia acestui guvern care și-a dovedit incompetența.

Nu au putut nici să ducă o campanie de vaccinare cum trebuie, nu au fost în stare nici să insufle încredere românilor, ci insuflă numai teamă. Considerăm că ar fi trebuit să se lucreze mult mai la condițiile din spital, la condițiile prin care populația să fie vaccinată în siguranță și mai puțin la a înspăimânta lumea și a se teme lumea și a-i ține închiși în casă. Credem că școlile trebuiau lăsate deschise mult mai mult, iar afacerile trebuiau protejate, nu amendate, nu trebuiau să li se promită unele scutiri de taxe care n-au existat. Pentru afacerile românești, pentru educația copiilor noștri și pentru libertatea de a alege. Credem că în spațiul public masca nu trebuie purtată atât timp cât menți o distanță față de celălalt”, a declarat George Simion în fața presei la Cluj.

Discursul lui George Simion, co-președinte AUR, la Cluj-Napoca și al deputatului clujean Ilie Coleșa

Printre protestatari s-a aflat și fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar, cu un fular tricolor la gât. Acesta a ascultat declarațiile audienței.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.