Aproximativ 400 de noi cazuri de îmbolnăviri cu noul coronavirus, iar numărul total a ajuns la 14.142. Peste 6000 de persoane vindecate

Grupul de Comunicare Strategică informează că până astăzi, 7 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 14.499 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), iar dintre persoanele confirmate pozitiv, 6.144 au fost declarate vindecate și externate.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 226.613 de teste.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 392 de noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 234 de pacienți.

Totodată, până acum, 886 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timiș, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu, Ialomița, Bistrița-Năsăud, Covasna, Dâmbovița, Vrancea, Galați, Caraș-Severin, Mureș, Giurgiu, Bihor, Argeș, Vaslui, Botoșani, Alba, Sălaj, Brașov, Mehedinți, Teleorman, Gorj, Prahova, Vâlcea, Călărași, Maramureș și Olt, au decedat.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 14.142 de  persoane. Alte 20.841 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.