Aproximativ 500 de clujeni i-au cerut DEMISIA premierului Victor Ponta – FOTO/VIDEO

Societatea civilă din Cluj a răspuns din nou pozitiv chemării la protestul împotriva premierului Victor Ponta, care a refuzat să își dea demisia după ce a fost pus sub urmărire penală de DNA pentru fapte de corupție în „Dosarul Șova”. Dacă până acum protestele erau organizate duminica, de această dată s-a organizat joi, cu o zi înainte ca moțiunea de cenzură a PNL-ului să fie supusă dezbaterii în Parlament.

protest cluj anti ponta

Minciuna, îngâmfarea, aroganța, manipularea, plagiatul și ticăloșenia primului-ministru Victor Ponta sunt elementele care i-au scos, din nou, pe oameni în stradă pentru a-i cere demisia.

Câteva sute de persoane s-au adunat începând cu ora 19:00 în Piața Unirii, iar numărul lor a crescut, treptat, până în jurul orei 20:00. Înarmați cu pancarte, steaguri și mesaje anti-guvernamentale, clujenii au strigat lozinci împotriva lui Victor Ponta și a lui Ioan Rus, dar nu a fost uitat nici senatorul Dan Șova. Aceștia au pornit într-un marș organizat și lipsit de incidente pe traseul Bulevardul Eroilor, strada Baba Novac, B-dul 21 Decembrie 1989 (linia autobuzelor) și au revenit în Piața Unirii.

Laitmotivul serii a fost de această dată „Premier penal, marș la tribunal”, dar protestatarii au mai scandat și: „Victor Ponta pentru noi este Ceaușescu doi”, „Victor Ponta nu uita, te așteaptă DNA”, „Iliescu nu fi trist, Ponta îi comunist”, „Ponta nu uita, Transilvania nu te vrea”, „Ponta dă-te dus, du-te după Rus”, „Parlament penal, marș la tribunal”, „Vrem integritate, nu imunitate”, „Tăriceanu pentru noi este Victor Ponta doi”, „Ioan Rus, rușinea Clujului”, acestea au fost doar câteva dintre scandările mitingului din această seară.

Protestul a fost autorizat până la ora 21:00.

DSCN1162-w800-h600

DSCN1202-w800-h600

DSCN1211-w800-h600

DSCN1238-w800-h600

DSCN1292-w800-h600

VIDEO

„Avem o datorie cu toții, n-avem voie să dormim. Penalii din Parlament nu-s mai presus de lege”

One thought on “Aproximativ 500 de clujeni i-au cerut DEMISIA premierului Victor Ponta – FOTO/VIDEO

  1. S-au trezit intelectualii din Cluj? Au uitata cei din Bucuresti sa le comunice ca se anuleaza totul!!! Daca sunt de acord cu hotia portocalie , nu mai am ce sa zic! dar e cool sa fie de dreapta. Majoritatea sunt la prima generatie de oraseni, si daca nu erau comunistii sa -i scoleasca pe gratis, oare unde ar fii fost acum?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.