Armin van Buuren revine și în 2016 la Untold Festival, cel mai bun festival din Europa!

Cel de-al patrulea headliner care va urca pe scena principală a Untold Festival este nimeni altul decât olandezul Armin van Buuren, cel care a oferit un spectacol incendiar de aproape 3 ore la ediția de anul trecut, iar fanii l-au dorit și anul acesta.

armin van buuren untold 2016

Până acum au fost anunțați Tiesto, AFROJACK și Hardwell.

Untold Festival a câștigat titlul de Best Major Festival la European Festival Awards din Groningen, iar ediția a doua va avea loc, la Cluj-Napoca, în perioada 4-7 august 2016.

Untold a fost numit Brandul Anului 2015 în România de către International Advertising Association Romania (IAA).

70.000 de oameni au umplut pâna la refuz stadionul Cluj Arena în timpul momentului lui Armin.

Peste 40.000 de fani l-au votat și l-au dorit pe ARMIN van BUUREN din nou pe scena festivalului. A fost pe primul loc în topul preferințelor, iar dorința lor de a-l avea din nou pe regele Trance-ului în România, devine realitate. De altfel, artistul olandez a fost desemnat de 5 ori cel mai bun DJ al lumii de câtre revista DJ MAGAZINE.

ARMIN VAN BUUREN promite că va aduce pe scena UNTOLD un show incredibil, care face parte din turneul mondial de promovare a noului său album EMBRACE, ce va debuta în luna mai la Amsterdam.

„Ne bucurăm că Armin van Buuren a apreciat atât de mult festivalul UNTOLD încă de la prima ediție. A stabilit de la început o relație specială cu fanii, iar la finalul show-ului am remarcat cu toții cât de impresionat a fost de publicul din România. Drept dovadă, iată că revine pe scena noastră și la ediția din acest an.” Bogdan Buta, General Manager UNTOLD.

Încă 5000 de abonamente disponibile începând de astăzi, 9 februarie, ora 12:00

La aproape 4 luni de la punerea în vânzare a abonamentelor, 30.000 au fost deja cumpărate de fanii UNTOLD. Marți, 9 februarie, începând cu ora 12.00 vor fi puse în vânzare alte 5.000 de abonamente la prețul de 340 lei + taxe. Festivalierii pot achiziționa și abonamnete VIP la prețul de 600 de lei + taxe. Ulterior vor fi disponibile și bilete de o zi, însă numărul lor va fi limitat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.