Armin van Buuren vine la Untold Festival!

Nominalizat de cinci ori DJ-ul nr. 1 la nivel mondial, Armin van Buuren este anunțat astăzi ca și headliner la Untold Festival, 30 iulie – 2 august, evenimentul principal al Capitalei Europene a Tineretului.

armin-van-buuren

Alături de Armin Van Buuren, organizatorii anunță încă 12 de artiști care vor veni la Cluj-Napoca la sfârșitul lunii iulie: Dimitri Vegas și Like Mike, Gentleman, Duke Dumont, Gramatik, Lost Frequencies, Michael Calfan, Tom Odell, John Digweed, Nic Fanciulli, Sharam și Satoshi Tomiie.

Aceștia se alătură celor aproximativ 30 de artiști confirmați până în prezent, dintre care amintim: Avicii, înpremieră în România, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC. Mai multe detalii găsiți pe site-ul oficial, www.untoldfestival.com.

Un abonament la festivalul Untold Festival se ridică la 259 de lei plus taxele speciale până după Paște, în limita a 5.000.

Biletele VIP se ridică la prețul de 449 lei+taxe, care asigură accesul în toate cele patru zile de festival și pot fi achiziționate din locațiile partenere Untold sau din rețeaua eventim.

Organzatorii au anunțat că vor amenaja o zonă de camping îngrădită și păzită, cu dușuri, toalete ecologice, zone de reciclare, magazine non-stop, terase și o zona de food court.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.