Aroganță marca Tarom. A ținut la sol 50 de minute un avion pentru un lider PSD. „Să vă amintiți asta cand votați duminică”

Compania Tarom a ținut la sol o aeronavă de pe cursa București – Satu Mare timp de 50 de minute, cu motoarele pornite, pentru ca un important lider PSD Maramureș să ajungă.

Este vorba de secretarul executiv al PSD Maramureș, Dragoș Titea, fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Au blocat avionul la sol pentru pesedistul Titea

„În urma cu cateva minute a aterizat cursa Tarom Bucuresti-Satu Mare. Nu asta este știrea. Avionul a pornit cu o întârziere de 50 de minute. Ar putea fi asta știrea. Aeronava a fost ținută la sol pentru ca secretarul executiv al PSD Maramureș si secretar de stat în Ministerul Transporturilor până acum câteva zile, Dragos Titea, sa urce la bord. Aceasta este știrea.

Pentru cati români sta un avion pe pistă cu motoarele pornite? Pentru niciunul, daca nu este de la partidul care trebuie. Sa va amintiti asta cand votați duminică. Nici atunci când au nevoie de voturi nu stiu mima „calitatea” de cetățean de rând. Țara este a lor. Duminică o puteti lua înapoi.

Titea de la PSD a oprit un avion, până a avut el chef sa vina. Noi putem opri duminică o epocă, cât vom avea noi chef. Nu uitați asta cand puneți ștampila!„, a scris un pasager pe Facebook.

Avionul a decolat cu 50 de minute întârziere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.