Artist stradal din Târgu Mureș, surprins cântând la pian pe B-dul Eroilor din Cluj, în noaptea de Revelion – VIDEO

În timp ce majoritatea clujenilor sărbătoreau trecerea în noul an 2020 în centrul orașului, în piețele sau în localurile clujene, un bărbat cânta singur , în ultima zi a anului cât și noaptea de Revelion, la un pian pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca,

Bărbatul a venit de la Târgu Mureș la Cluj-Napoca cu un pian de culoare roz marca Weissbrod pentru a-și arăta talentul muzical și a face un ban cinstit. Acesta are 38 de ani, iar numele lui este Andras Szabo.

El și-a amplasat pianul lângă fântâna arteziană din fața magazinului Vodafone și a început să interpreteze arii celebre din marii compozitori ai lumii, cum ar fi Beethoven sau Verdi.

Clujenii care au trecut pe lângă el s-au oprit pret de câteva minute pentru a-l asculta și filma, iar la final i-au lăsat și o donație.

Pianistul Andras Szabo, în exercițiul funcțiunii, în jurul orei 2 noaptea, după încheierea focurilor de artificii din Piața Avram Iancu, iar cu ultimii petrecăreți îndreptându-se spre case sau spre localurile unde au continuat sărbătoarea.

VIDEO – în timpul zilei © eClujeanul

VIDEO – în jurul orei 2, în noaptea de Revelion

One thought on “Artist stradal din Târgu Mureș, surprins cântând la pian pe B-dul Eroilor din Cluj, în noaptea de Revelion – VIDEO

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.