Atac grosolan al clujeanului Ioan Rus, ministrul Transporturilor, la adresa românilor din Diasporă. „Copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă”

Vicepreședintele PSD, Ioan Rus, care în prezent este ministrul Transporturilor, a făcut o declarație halucinantă și grosolană, în direct, la postul Digi24, despre românii care muncesc în străinătate.

ioan rus

„România are 3 milioane de oameni să zicem, din forţa activă, în acest moment în Occident. Dintre care vreun milion sunt fierari betonişti, fierari şi aşa mai departe. Lucrează în construcţii, autostrăzi prin Europa. Au poate 1500 de Euro salariu. O spun foarte direct. De banii ăştia copiii se fac golani acasă şi nevastă-sa curvă. De 700 de Euro vin acasă jumătate”, a declarat Ioan Rus la emisiunea Jurnalul de Seară de la Digi 24.

Ioan Rus ar vrea ca românii din străinătate să revină în România pentru a lucra pe șantierele noilor autostrăzi, care în acest moment sunt doar pe hârtie.

Rus a făcut acestă declarație cu două zile înainte ca în Parlament să se voteze moțiunea de cenzură a PNL privind votul prin corespondență. Acest proiect s-ar adresa în principal românilor din străinătate, care la alegerile din noiembrie au stat la adevărate cozi ale umilinței în marile orașe europene pentru a vota la prezidențiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.