Atenție floreșteni, magazinul LIDL se închide două zile pentru modernizare!

Lidl își propune să îmbunătățească permanent experiențele clienților în timpul cumpărăturilor și, din acest motiv, va investi în reamenajarea magazinului Lidl din Florești, județul Cluj, situat pe Strada Eroilor, Nr. 1-7. Acesta va fi închis în zilele de 27 și 28 septembrie, urmând a se redeschide în data de 29 septembrie.

magazin-lidl

Odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare, magazinul Lidl își va întâmpina clienții cu un nou aspect, mai modern și mai apropiat de dorințele lor. Pentru că Lidl este o companie orientată către sustenabilitate, va aduce o serie de îmbunătățiri în ceea ce privește economisirea de energie, dar și funcționalitatea. Astfel, pentru a ajuta clienții să găsească mai ușor produsele preferate, toate grupele de marfă vor fi reamenajate. Totodată, pentru a face mai comod accesul la produsele congelate, vor fi montate congelatoare verticale.

Încă de la deschiderea de joi, 29 septembrie, și până duminică, 2 octombrie, magazinul Lidl de pe Strada Eroilor, nr. 1-7 îi va așteapta pe clienți cu oferte speciale și cu reduceri. Pe durata lucrărilor de modernizare a unității, clienții își vor putea face cumpărăturile în magazinele Lidl din Cluj-Napoca, de pe Strada Republicii, Nr. 109 și de pe Strada Baciului, Nr. 47 A.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.