ATENȚIE. Hoții nu stau în casă. Mai multe spargeri au fost date în Iris

Hoții de mașini și de case nu dorm în această perioadă. Mai multe spargeri, urmate de furturi din mașină și de pe proprietate, au avut loc în această perioadă în cartierul clujean Iris.

Duminică, la ora exactă 16:15, mi s-a spart geamul mașinii mele, deasupra la Auchan Iris (vârf în Dealul Morii, pentru cine cunoaște zona) de către niște indivizi cu o mașină de culoare bleumarin închis. Mi-au furat portofelul cu acte și o sumă minoră de bani.

Nu mă interesează banii, ci mai tare actele (buletinul și permisul de conducere) dacă le găsește cineva prin zona Iris, bănuiesc, aș rămâne maxim de recunoscător și are din partea mea o bere/suc/cafea. Orice informație m-ar putea ajută la prinderea lor.

Am vorbit cu oamenii din zonă și aparent niște oameni cu o mașină bleumarin au mai spart o casă și au furat cartofi de pe o plantație, tot în zona unde mi-a fost spartă mașina. Prea mare coincidență și poliția încă nu a găsit pe nimeni„, a relatat păgubitul, pe un grup de socializare.

Poliția își face treaba. Mie mi-au furat baloți de fân din Fânațe și i-au prins, dar la proces, ce să vezi, prejudiciul prea mic și nu îi pot judeca pe nemernici!„, „Actele nu se lasă în mașină, la vedere, da amu’ basta, e bine că poliția ne legitimează pe noi, care mergem la muncă și dacă avem declarație proprie”, au răspuns alți membri ai grupului de Facebook.

One thought on “ATENȚIE. Hoții nu stau în casă. Mai multe spargeri au fost date în Iris

  1. Nu ne miram, dupa ce au venit toate veniturile acasa si nu au din ce trai. Au spart si atelierul unde lucreaza sotul in zona aeroportului si au golit uneltele si aperatele cu ce lucra. Maine ne vor da in cap pt o bucata de fier sau ce ar gasi la noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.