ATENȚIE la furturi! – Doi bărbați au fost reținuți după ce i-au furat unei femei 5000 lei!

Polițiștii clujeni au reținut doi bărbați din Cluj-Napoca, care sunt cercetați după ce ar fi furat dintr-o locuință locuită de o femeie suma de 5.000 de lei.

Joi, 9 mai, poliţiştii Compartimentului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca  – Secția 6 au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de furt din locuinţă.

Potrivit polițiștilor, cei doi bărbaţi în vârstă de 38 şi 43 de ani, ambii din municipiul Cluj-Napoca, sunt bănuiţi că, la data de 24 aprilie, folosindu-se de calităţi false au pătruns în locuinţa unei femei din Cluj-Napoca, de unde, profitând de neatenţia acesteia, ar fi sustras 5.000 de lei.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Urmează ca cei doi bărbaţi să fie prezentaţi magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.