ATENȚIE! Nu credeți în testele rapide pentru coronavirus fabricate în China: „Nu sunt sigure”

Avertismentul microbiologilor spanioli, referitor la testele rapide pentru COVID-19 fabricate în China de către compania Bioeasy, este că acestea nu sunt sigure. Kiturile de testare rapidă au o precizie de doar 30%, potrivit MEDIAFAX.

Spania are cel mai mare număr de victime, după Italia. 4.365 de oameni au murit după ce s-au infectat cu noul tip de coronavirus.

Testele rapide pentru coronavirus, fabricate de compania chineză Bioeasy, nu sunt sigure, avertizează microbiologii spanioli. Madridul a comandat 340.000 de astfel de kituri, în speranţa că poate testa mai rapid populaţia pentru a afla proporţiile răspândirii pandemiei.

În momentul în care testele au fost analizate, specialiştii spanioli au aflat că acestea au o precizie de doar 30%, iar medicii nu se pot baza pe ele.

Spania a devenit a doua cea mai afectată ţară, după Italia, de pandemia de coronavirus îşi punea mari speranţe în această metodă de testare pentru a opri răspândirea pandemiei. În Spania virusul a ucis până acum 4.365 de oameni, iar numărul îmbolnăvirilor se apropie de 60.000, conform worldometers.info.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.