Au jefuit o batrana de 73 ani pentru 50 lei

Trei tineri din Cluj-Napoca sunt cercetati de politisti pentru savarsirea infractiunilor de talharie si furt calificat. Acestia au jefuit o batrana in varsta de 73 ani si i-au furat suma de 50 lei.

hoti

În urma investigaţiilor efectuate de poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj – Secţia 7 Poliţie Rurală Gherla au fost depistate trei persoane, bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat.

Din cercetări a reieşit că trei tineri, la data de 27 ianuarie a.c., în cursul nopţii, ar fi pătruns, prin escaladarea gardului şi forţarea uşii de acces, în locuinţa unei femei de 73 de ani, dintr-o localitate clujeană, de unde ar fi sustras 50 de lei. Victima, în timp ce doi bărbaţi ar fi căutat obiecte de valoare prin încăperi, ar fi fost imobilizată de către cel de al treilea

Totodată, poliţiştii au stabilit că la data de 26 ianuarie a.c., pe timp de noapte, tinerii ar fi pătruns, prin efracţie, într-o cabană şi într-o anexă a acesteia, de unde şi-ar fi însuşit, fără drept, mai multe unelte electrice (pompă de apă, flex, etc.). Partea vătămată a reclamat un prejudiciu de aproximativ 1.500 lei.

Fata de doi dintre cei trei s-a luat masura reţinerii pentru 24 de ore, iar faţă de cel de al treilea, de 14 ani, din comuna Vultureni, cercetările se continuă în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tâlhărie şi furt calificat, fapte prevăzute de Codul penal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.