BAC 2015: 4.600 de elevi înscriși la bacalaureat în județul Cluj, doi eliminaţi

Anul acesta, 4.600 de elevi din judeţul Cluj au susţinut probele examenului de bacalaureat 2015, iar doi elevi au fost eliminați după ce au fost prinși copiind.

bacalaureat

Astfel, la proba de Limba şi Literatura Română au fost înscriși 4.660 de elevi, dintre care au fost prezenți 4.584. La proba de Limba şi Literatura Maternă au fost înscriși 522 de elevi, un singur elev nu s-a prezentat la examen.

Proba obligatorie a profilului (matematică sau istorie) a fost susţinută de un număr de 4.524 de elevi din cei 4.602 înscrişi. La ultima proba, cea la alegere a profilului şi specializării, au fost înscrişi 4.714 elevi fiind prezenţi 4.630.

De asemenea, în judeţul Cluj, au fost doi elevi eliminaţi din examen (din Cluj-Napoca), la proba la alegere a profilului şi specializării. Elevii aveau asupra lor în timpul probei telefoanele mobile, fapt care contravine metodologiei de organizare şi desfăşurare a examenului de bacalaureat.

Conform calendarului de bacalaureat 2015, rezultatele vor fi afişate în data de 7 iulie, iar rezultatele finale – după contestaţii – în 10 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.