Baschetbalistele Universităţii Cluj, învinse la Timişoara

Echipa de baschet feminin a pierdut confruntarea din deplasare cu SCM Tmișoara, joi, 21 decembrie, din cadrul etapei a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Feminin. Partida s-a disputat în sala „Constantin Jude” din Timișoara, iar victoria le-a aparținut baschetbalistelor antrenate de Mihai Coldea, 61-56 (18-13, 18-16, 16-16, 9-11).

Gazdele au deschis scorul, Părău a egalat la 2, iar apoi timișorencele s-au distanțat treptat, scorul primului sfert fiind 18-13. În sfertul secund, clujencele au reușit să preia conducerea, dar bănățencele au fost într-o formă bună și și-au adjudecat sfertul doi cu 18-16, scorul pauzei mari find 36-29. Sfertul trei s-a terminat la egalitate, 16-16, iar în prima parte a ultimului act SCM Timișoara s-a distanțat la 9 puncte. Clujencele au reușit să se apropie pe tabelă și să câștige setul patru cu 11-9, dar partida a fost câștigată de Timișoara cu 61-56.

Coșghetera partidei a fost jucătoarea echipei gazdă, Dlesha Arlene Lloyd cu 22 de puncte.

Leslie Vorpahl a reușit cele mai puncte pentru Universitatea 13, urmată de Theairra Taylor cu 12, Ioana Ghizilă 9, Irina Părău 8, Aida Kalusic 7, Amanda Thompson 4 și Bianca Voica 3.

Următorul meci din Liga Națională pentru „studente” va avea loc în 28 decembrie, pe teren propriu, cu FCC ICIM Arad.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.