BCR a semnat un protocol strategic cu Federația SHARE și devenit Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului

Banca Comercială Română (BCR) a semnat un protocol cu Federația SHARE Cluj-Napoca și a devenit Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului.

„Salut prezența celei mai mari bănci comerciale din România într-un proiect dedicat tinerilor, categoria care poate în acest moment are cea mai mare nevoie de susținere. Sunt convins că prin prestanța, prin posibilitățile de mediatizare și prin proiectele pe care le vor dezvolta alături de echipa Capitalei Europene a Tineretului, acest parteneriat va contribui semnificativ la creșterea vizibilității Clujului, a României și la dezvoltarea sectorului de tineret”, a declarat Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc.

BCR va susține financiar proiectele dezvoltate de Federația SHARE, organizația nonguvernamentală responsabilă de proiectele derulate în anul Capitalei Europene a Tineretului.

„Platformele de tineret sunt motorul progresului, mobilizând laolaltă resurse, comunități și principii valorice. De aceea este important să le susținem, să le încurajăm și să le promovăm. Poziția de Bancă Oficială a Cluj-Napoca -Capitala Europeană a Tineretului 2015 ne onorează, dar ne și obligă săinvestim și să răsplătim încrederea acordată BCR”, a declarat Dana Demetrian, Vicepreședinte Retail BCR.

„Pe lângă municipalitate avem un nou partener, unul puternic, care de astăzi este Banca Oficială a Capitalei Europene a Tineretului. Apreciem foarte mult faptul că BCR nu vine în sprijinul sectorului de tineret numai din perspectivă financiară, ci și prin implicare în domeniile educație și antreprenoriat. Ne dorim ca acest accord să devină un model și pentru alte entități din sfera private și non-guvernamentală”, a declarat Mihai Pop, vicepreședinte Federația Share Cluj-Napoca.

BCR va promova la nivel național – în unitățile BCR și în campanii de comunicare în mass-media – proiectele Capitalei Europene a Tineretului, va co-finanța acțiunile derulate de tinerii clujeni, desfășurarea de proiecte speciale în principalele centre universitare din România, precum și promovarea la nivel internațional prin sucursalele băncilor care fac parte din Grupul Erste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.