Biletele pentru primul concert al Patriciei Kaas la Cluj-Napoca, disponibile începând de astăzi

patricia kaas la sala sporturilor concertPrimul concert susţinut de Patricia Kaas la Cluj-Napoca va avea loc în 24 iulie, la Sala Sporturilor „Horia Demian”, iar biletele au fost puse astăzi spre vânzare şi pot fi achiziţionate doar online până în 15 martie, cu reduceri de până la 25%.

Evenimentul este organizat de TIFF Events şi face parte dintr-un concert-tribut dedicat celebrei Édith Piaf.

Prețul biletelor este între 75 și 300 de lei, în funcție de poziționarea în sală. Astfel, biletele în zona VIP Exclusive costă, doar până în 15 martie, 300 de lei, prețul celor din zona VIP este de 200 de lei, iar biletele la categoriile I, II și III au prețuri de 150, 125 și respectiv 75 de lei.

Biletele cu reducere sunt disponibile doar online pe biletmaster.ro, iar numărul de bilete disponibile la aceste prețuri este limitat!

După data de 15 martie, biletele vor fi disponibile la casieriile autorizate; un bilet VIP Exclusive va costa 350 de lei, un bilet VIP 250, iar accesul la categoriile I, II și III se va ridica la 200, 150 și 100 de lei.

Atmosfera din Sala Sporturilor va fi animată de un decor care amintește de Paris din prima jumătate a secolului trecut. Spectacolul va include și proiecții video cu imagini din viața celebrei artiste, prezentate pentru prima dată în public.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.