Billa a deschis al treilea magazin la Cluj şi ajunge la 71 de unităţi la nivel naţional

Billa România îşi extinde reţeaua de magazine şi anunţă inaugurarea unei noi unităţi, care şi-a deschis porţile către public astăzi, 10 decembrie, la Cluj. Reţeaua naţională ajunge astfel la 71 de unităţi, după ce începând cu luna noiembrie au mai fost deschise 4 noi magazine în Bucureşti, Constanţa, Mangalia şi Slatina.

Cel de-al treilea magazin Billa deschis în judeţul Cluj are un spaţiu de vânzare de 819 mp şi peste 7800 de articole. iar orarul de funcţionare al magazinului este de luni până duminică de la 7 la 22.

„Prin deschiderea magazinului din Cluj încheiem cu succes planurile de expansiune pentru 2012 şi ne concentrăm pentru ca în 2013 să fim şi mai aproape de clienţii noştri. Cu 71 de unităţi deschise în România până acum le-am oferit clienţilor noştri posibilitatea de a se bucura de serviciile şi produsele BILLA în cat mai multe locaţii şi, foarte important , cât mai aproape de fiecare dintre ei”, a declarat Sorana Georgia Director General BILLA, citat de capital.ro

Clienţii celui mai nou magazin BILLA din Cluj au parte de o promoţie specială: pentru cumpărături de peste 50 de RON, ei vor primi un bon valoric de 10 RON, în perioada 10-19 decembrie. Pe lângă aceasta, toţi cei care vizitează noul magazin BILLA se vor bucura de o mulţime de promoţii speciale la deschidere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.