Boc a ieșit în inspecție pe strada Horea pentru a verifica stadiul lucrărilor

După ce a verificat stadiul lucrărilor de pe Memorandumului, primarul Emil Boc a inspectat și șantierul de pe strada Horea, lucrări care au început în data de 30 aprilie.

boc pe strada horea

Banda dreaptă în direcția Pod Horea – Gară este la stadiul de fundație de piatră spartă (pe care se aplică asfaltul) până la intersecția cu strada Cloșca. Urmează să fie turnate două straturi de asfalt, având ca termen joi, 21 mai. Această bandă va fi redată circulației rutiere vineri, 22 mai.

Ultimul strat de asfalt (uzură) va fi turnat la finalul lucrărilor pe întreaga stradă.

În direcția Pod Horea – Gară, până la strada Cloșca, se va circula pe 2 benzi începând cu ziua de vineri, 22 mai 2015.

Banda stângă în direcția Gară (de la strada Crișan până la strada Caragiale) se află la stadiul de săpătură și va fi adusă la stadiu de asfalt (2 straturi) în data de 18 iunie 2015.

Lucrările pe tronsonul Strada Cloșca – Gară (tronson neînceput înca) se vor finaliza până la data de 1 august 2015, iar lucrările pe tronsonul Pod Horea – strada Crișan (stânga) vor începe la data de 25 mai 2015.

În paralel cu aceste lucrări se vor mai derula următoarele activități:

– montare bordură pentru delimitare trotuare și piste de biciclete;
– amenajarea parcărilor;
– realizarea fundațiilor pentru noii stâlpi de iluminat – vor fi înlocuiți toți stâlpii, nu vor mai fi cabluri pe stâlpi;
– pavarea cu granit a trotuarelor.

La finalul lucrărilor de infrastructură de pe strada Horea vor fi plantați aproximativ 150 de arbori (înainte au fost 138).

„Ne cerem scuze clujenilor pentru disconfortul provocat de lucrările la infrastructură și îi asigurăm pe clujeni că facem toate diligențele pentru a scurta cât mai mult cu putință disconfortul provocat”, arată reprezentanții municipalității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.