Boc: „Criza politică va fi rezolvată atunci când cei de la USR se vor întoarce la masa Guvernului”

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat în această dimineață că există într-adevăr o criză politică în momentul de faţă. Edilul Clujului susține că această criză va trece în momentul în care cei de la USR se vor întoarce la masa Guvernului.

„Din punctul meu de vedere criza se va rezolva în momentul în care cei de la USR vor reveni la masa Guvernului. Cu siguranță moțiunea va fi dezbătută, probabil că acum așteptăm decizia Curţii Constituționale pentru că au fost trimise semnături scanate care nu erau în conformitate cu regulamentul. Să se înțeleagă aici că democrația este un ansamblu de reguli și proceduri care trebuie respectate de către toată lumea potrivit legii. De exemplu, când faci buletinul nu trimiți pe cineva cu o copie scanată după certificatele de naștere, ci trebuie să vii să semnezi în original. Când mergi să vinzi o casă, nu o vinzi cu o copie scanată. Când depui o moțiune de cenzură nu poți să trimiți o copie scanată, trebuie să vii să semnezi în original.

Cei de la AUR și USR, acum sunt mari aliați, îi văd, prieteni la cataramă, nici măcar chestiuni elementare nu au știut, dacă vor să dea jos un Guvern să o facă potrivit legii. Ca la carte. Când o vor face, ea își va urma cursul. Totul trebuie făcut în conformitate cu legea. În democrație trebuie respectat tot”, a declarat Emil Boc la Napoca LIVE.

Boc: Florin Cîțu are șanse să câștige șefia PNL

„Din punctul meu de vedere șansele Premierului de a câștiga rămân intacte. Va câștiga preşedinţia partidului PNL și va da o coerenţă a actului de guvernare. Nu e normal ca președintele partidului, Ludovic Orban să se comporte ca un lider de opoziție. Nu este corect”, a mai spus Boc.

One thought on “Boc: „Criza politică va fi rezolvată atunci când cei de la USR se vor întoarce la masa Guvernului”

  1. Criza asta guvernamentala are parinti de frunte.Unul dintre tatucii ei este dl primar Boc.El a insistat pu langa premier ca trebuie un plan de dezvoltare mai gras/ mare ca pndl1 sau 2.Ca sa-si finanteze idioteniile visate: metrou , tren metropolitan, ect.Plus sa dea bine in calitate de presedinte a municipiilor c-a facut rost de bani pt pndl3. Mony nu-s prinsi in buget, nu exista, abia s-a gasit camp financiar ptPNRR unde UE vine cu 65% moca, noi cu35. Intri in procedura de deficit excesiv, infigiment , daca sari la alte imprumuturi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.