Bosch face angajări pentru fabrica de la Jucu

Bosch, lider global în furnizarea de tehnologii şi servicii, organizează campania „Descoperă Bosch Cluj”, care se adresează persoanelor ce doresc să lucreze în cadrul fabricii din Cluj, şi celor care vor să interacţioneze cu tehnologia automotive.

Astfel, persoanele interesate pot participa la unul din cele două evenimente organizate în luna martie, la campusul fabricii Bosch din Jucu, judeţul Cluj. Aici, Bosch produce din 2013 unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, din domenii cum ar fi asistență la condus și siguranţă şi confort.

În cadrul Zilei Recrutării din 17 martie, compania organizează interviuri pe loc în vederea recrutării pentru una din următoarele poziţii: operatori asamblare finală, operatori specializați în procese automatizate, operatori roboți industriali, operatori calitate, gestionari și distribuitori de materiale.

Pentru cei interesaţi să se alăture echipei Bosch Cluj, care nu pot fi prezenţi la eveniment, compania organizează interviuri de angajare în fiecare zi de luni.

Bosch continuă campania cu evenimentul Ziua Tehnologiei Automotive, în data de 24 martie, care este dedicat studenților, masteranzilor, specialiștilor, dar și celor interesați să cunoască activitatea fabricii Bosch Cluj. Aceştia vor putea participa la workshop-uri dedicate tehnologiei avansate din fabrică și unde se vor prezenta proiectele speciale ale companiei. De asemenea, specialiştii în resurse umane prezenţi la eveniment vor oferi consultanţă şi informaţii celor interesaţi de posturile de ingineri de proces, ingineri de testare și de calitate, inginer electronist, specialiști în data Mining și Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică și tehnicieni de proces, dar şi de poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Bosch investeşte în educaţie şi în dezvoltarea angajaților

Grupul Bosch se implică în acţiuni ce susţin relaţia dintre mediul educaţional şi cel de afaceri din România. Contribuţiile companiei cresc de la an la an, ca număr şi diversitate. De exemplu, anul acesta Bosch lansează în premieră la Cluj un program nou dedicat viitorilor ingineri. În cadrul acestui program sunt disponibile în prezent zece locuri pentru studenţii pasionaţi de inginerie, care au terminat sau urmează să termine anul acesta studiile universitare şi doresc să opteze pentru un program intensiv de învăţare de 18-24 de luni pentru a deveni expert într-una din ariile tehnice ale fabricii.

În acelaşi timp, Bosch susţine tinerii absolvenţi prin programe precum Junior Managers (JMP), dedicat tinerilor viitori manageri şi Working Student, un program de internship plătit în care sunt implicaţi peste 350 de studenţi.
Concomitent, Bosch continuă investiţia în educaţie prin lansarea, în 2017, a unui program de masterat cu o programă înnoită şi stagii de practică, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.

Bosch își asumă o responsabilitate deosebită şi în ceea ce privește formarea angajaţilor săi. Astfel, în octombrie 2017, compania a inaugurat un nou Centru de Training modern în campusul Bosch din Cluj pentru pregătirea elevilor în sistemul educaţional dual și dezvoltarea profesională şi personală a angajaţilor. O echipă dedicată de specialişti va susţine până la finalul anului 2018 peste 300 de sesiuni de instruire, atât pentru dezvoltarea abilităţilor tehnice ale angajaţilor Bosch, cât şi programe speciale de dezvoltare personală şi leadership.

Bosch îşi sprijină angajaţii să îşi creeze o carieră remarcabilă

Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit organizat de către companie, accesul la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, dar şi de un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Astfel, angajaţii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă.

De asemenea, compania este interesată să îşi menţină angajaţii în formă, de aceea a creat programul „Be [email protected], ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza saptamânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.

Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, în timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Mai multe informaţii despre poziţiile vacante pot fi accesate pe site-ul companiei www.bosch-career.ro.

    • Ziua Recrutării, 17 martie: înscrierile se fac până pe 14 martie, la numărul de telefon 0726108760, în intervalul 09:00-21:00.
    • Ziua Tehnologiei Automotive, 24 martie: pentru înscrieri este necesară completarea următorului formular online.

Persoanele care doresc să participe la interviurile de angajare organizate în fiecare zi de luni pot solicita o programare la numărul de telefon 0799 099 090.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.