Boxerii Universității, 18 medalii în două săptămâni

Sportivii secției de box a Clubului Sportiv Universitatea Cluj au participat pe parcursul ultimelor două săptămâni la 4 turnee de pregătire, unde au obținut 18 medalii, dintre care 13 de aur, 4 de argint și una de bronz.

pugilisti cs u cluj

Prima competiție a fost în perioada 17-18 iulie la Sibiu, Memorialul „Frații Negrea”, unde CS „U” a participat cu trei sportivi, care au obținut cate o medalie de aur fiecare: Andrei Șerdean la categoria 69 kg tineret, juniorul Doghi Dorin la 54 kg și senioara Narcisa Mureșan la 60 kg. Pe 19 iulie, în comuna Aiton de lângă Cluj a avut loc „Cupa Aiton”, iar cei trei juniori ai Universității au terminat pe prima treaptă a podiumului: Geanina Topan la categoria 60 kg, Doghi Dorin la 54 kg și Alin Lingurar la 56 kg.

Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca a găzduit în zilele de 23, 24 și 25 iulie, ediția a III-a a Turneului Internațional de Box „Centura Transilvaniei”, iar „U” a fost reprezentat de 9 pugiliști, care au obținut 5 medalii de aur, trei de argint și una de bronz.

Locul I

44 kg – Samuel Șanta (cadeți)
54 kg – Doghi Dorin (juniori)
60 kg – Geanina Topan (juniori) și Narcisa Mureșan (seniori)
66 kg – Alin Bodea (juniori)

Locul II

46 kg – Antonio Șanta (juniori)
75 kg – Andrei Șerdean (tineret)
+91 kg – Ionuț Iancu (seniori)

Locul III

69 kg – Alin Tarța (tineret)

Pe 25 iulie dimineața s-a încheiat Turneul „Centura Transilvaniei”, iar după masă trei boxeri au participat la „Cupa Jucu”. Alin Bodea a devenit campion la categoria 66 kg (juniori), la fel și Cristian Lăpăzan la categoria 30 kg copii, iar seniorul Ionuț Iancu a terminat pe treapta a doua a podiumului a categoriei super grea +91 kg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.