Brutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia de croissante dulci şi sărate

Croissants_collectionBrutăriile Paul reintroduc în meniu colecţia de croissante dulci şi sărate, crocante la exterior şi pufoase la interior, cu ingrediente pentru toate gusturile. Produsele sunt preparate după reţete renumite franţuzeşti ce pot fi consumate atât la micul dejun şi prânz, cât şi la ocaziile speciale din familie sau la birou.

Gurmanzii preparatelor de patiserie fină vor descoperi în gama Croissants sucrées (dulci) trei rețete apetisante, cu cremă de vanilie şi zmeură, cremă de ciocolată şi alune sau cremă de ciocolată, iar în gama Croissants salées (sărate) trei combinații inedite: somon afumat, brânză de capră şi roşii deshidratate sau bacon şi sote de ciuperci.

„Colecţia extinsă de croissante a fost reintrodusă în meniul Paul în urma succesului ediţiei anterioare, când clienţii noştri au optat mult mai des pentru deliciosul croissant reinterpretat, fie pentru a servi un mic dejun autentic franţuzesc, fie pentru a-l savura lângă un ceai sau o cafea bună.”, declară Monica Eftimie, Chief Marketing Officer, Paul România.

Brutăriile Paul au pregătit și o ofertă dedicată amatorilor de croissante: cei care achiziţionează două produse, îl vor primi pe al treilea gratuit.

Colecţia de croissante din gamele sucrées şi salées este disponibilă în toate brutăriile Paul din Bucureşti, Ploieşti şi Cluj, inclusiv cele de tip chariot, până la data de 16 februarie 2016. Mai multe detalii despre produse găsiți pe paginile de Facebook şi Instagram ale Paul România.

Despre Paul

Cu o tradiție de peste 125 de ani Paul defineşte arta brutăriei franțuzeşti, fiind renumit pentru rafinamentul şi calitatea produselor sale servite zilnic în cele peste 500 de brutării deschise în întreaga lume.

Istoria Paul începe în 1889, cu o brutărie şi patiserie franţuzească de familie. Produsele Paul transmit consumatorilor din întreaga lume acel „art de vivre” franţuzesc: gourmet şi sofisticat, dar în acelaşi timp tradiţional şi atemporal. Alături de pasiunea pentru pâinea franţuzească, reţetele unice cu ingrediente atent selecţionate sunt elementele care constituie identitatea mărcii Paul.

În România, lanțul de brutării Paul este prezent începând cu anul 2008 şi deține până în momentul de față 14 brutării în 3 oraşe. Acestea se găsesc în Bucureşti (Dorobanţi, la Universitate, în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Piața Romană, Mall Promenada, Mega Mall), în Ploieşti (Ploieşti Shopping City) şi în Cluj (Polus Center). În Bucureşti există şi locaţii de tip chariot amplasate în Bucureşti Mall, Plaza România, Băneasa Shopping City, Mega Mall şi Sun Plaza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.