Burger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca

Restaurantul Burger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca. Începând de joi, 2 noiembrie, clienții centrului comercial se pot bucura de o nouă experiență culinară, cu produse atent alese, proaspete și servire rapidă.

În numai doi ani de la lansare, Burger House a cunoscut o creștere semnificativă în ceea ce privește numărul restaurantelor şi a echipei, fiind opțiunea ideală de masă pentru pauza de prânz, sau o ieșire cu prietenii în oraș.

Meniul actual pe care clienții îl vor regăsi în centrul comercial vine cu o gamă nouă de produse: costițe de porc sau vită și burgeri, care păstrează rețetele consacrate dar aduce şi noi combinații delicioase. 

Burger House aduce clienţilor centrului comercial şi o ofertă specială de lansare: Orice meniu combo vine cu răcoritoare din partea casei.

Pe lângă experiența pe care o oferă gurmanzilor, Burger House pune accent pe design-ul aparte al restaurantelor. Integrând în decor elemente din natură precum lemnul și verdeața, restaurantul colaborează pentru fiecare locație pe care o deschide cu designeri care înțeleg că o experiență completă este dată atât de savoarea produselor, cât și de spațiul în care se servesc.

Restaurantul este deschis în fiecare zi, de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00 şi este situat în zona food court, lângă Lunch Box.

Mai multe detalii se găsesc pe www.vivo-cluj.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.