BURLACITA 2014: Cristi Mitrea este alesul Andreei Mantea

BURLACITA 2014: Andreea Mantea este în culmea fericirii! A pornit în căutarea marii iubiri și, în sfârșit, a găsit-o.

cristi mitrea si andreea mantea

Deși s-a aflat la un pas să renunțe, din fericire, sentimentele au fost mai puternice. Cristian Mitrea nu a putut să dea cu piciorul dragostei ce i-o portă Andreei Mantea. Din cei 20 de concurenți care s-au luptat pentru ea, el a reușit să o cucerească.

Chiar dacă au avut parte și de certuri, iubirea i-a adus împreună în marea finală.

„A fost foarte ușor să mă îndrăgostesc de tine. Ești cea pe care mi-o doresc lângă mine”, i-a spus Cristi. El i-a oferit inelul, în genunchi, iar ea i-a răspuns da.

„Mă bucur că am avut curajul să particip la această emisiune. Mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc un om ca tine. Se pare că mi s-au îndeplinit dorințele și rugăciunile, atunci când te-am întâlnit. De prima dată de când te-am văzut, am simțit ceva”, a spus Andreea Mantea.

Andreea Mantea și Cristian Mitrea au avut un parcurs spectaculos de-a lungul emisiunii. Totuși, el a vrut să renunțe la ea. „Din păcate, nu îmi pot închipui ziua de mâine alături de Andreea Mantea”, a spus concurentul.

Luptătorul de jujitsu şi MMA, Cristian Mitrea, şi-a ieşit din minţi în momentul în care a aflat de o întâlnire privată ce a avut loc între râvnita burlăciţă şi Sorin. Extraordinar de gelos, concurentul nu a putut suporta apropierea dintre cei doi şi a izbucnit. Aflat la întâlnirea în trei, Cristi a profitat de cele câteva minute petrecute singur în compania Andreei și i-a adresat burlăciței mai multe reproșuri. „Nu sunt prostul proștilor. Am tot ce îmi trebuie. Sunt peste toți ăștia de aici. Nu ma meriți”, i-a spus Cristi. Burlăcița a izbucnit în plâns. De aici şi până la acuze grave a mai fost doar un pas. „Nu eu te-am chemat eu aici. Tu te-ai înscris. Știai despre ce e vorba”, i-a răspuns Andreea. Deși s-a lăsat cu țipete și insulte, burlăcița nu a fost foarte afectată.

Cristian Mitrea, luptătorul de jiujitsu de la Burlăcița, a făcut un gest incredibil. Aflat în Los Angeles, concurentul și-a făcut un tatuaj. Și nu orice tatuaj! Ci un trandafir, care să îi amintească de Andreea Mantea. „Reprezintă faptul că există și întâmplări noi. A fost o experiență inedită, de aceea merită să fie marcată”, a spus Cristian.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.