Campania pentru educație „DARniţa la Tarniţa, inițiată de echipa InfoTrafic, a strâns peste 4000 de lei

Echipa InfoTrafic şi-a organizat propriul „Swimathon”, pentru a susţine o adolescentă din Cluj în ultimul an de liceu. Campania de strângere de fonduri s-a derulat începând cu luna iunie şi continuă până la sfârşitul lui iulie. Echipa InfoTrafic a participat în ultimii 6 ani la Swimathon, evenimentul organizat de Fundaţia Comunitară Cluj (FCC), iar din fondurile strânse a sprijinit doi adolescenţi să îşi termine liceul cu mai puţine griji materiale.

În 2017, FCC nu a mai organizat Swimathon, însă oferă în continuare platforma necesară strângerii de fonduri şi gestionării burselor.

InfoTrafic a organizat evenimentul „DARniţa la Tarniţa” sâmbătă, 8 iulie 2017, când doi dintre membrii echipei au înotat în tandem în Tarniţa, timp de mai bine de o oră, pe o distanţă de circa trei kilometri – în timp ce restul echipei, dar şi prieteni şi susţinători, i-au încurajat de pe margine, în condiţiile în care temperatura apei nu era foarte îmbietoare. Pentru siguranţa celor doi înotători, un echipaj de la CERT Transilvania i-a însoţit în barcă, pe tot parcursul traseului.

Donaţiile pentru bursa de studiu care o va ajuta pe Roxana în ultimul an de liceu se mai pot face până la sfârşitul lunii iulie, în contul FCC. Până în acest moment, există angajamente de plată în valoare de 4.000 de lei.

Fundaţia Comunitară Cluj va gestiona în continuare strângerea de fonduri, la fel ca şbursa Roxanei, şi pune la dispoziţie modalităţile de plată:

  • Plată prin bancă (date bancare Fundaţia Comunitară Cluj: Cluj, Cluj-Napoca, CF 231 02 190, IBAN RO95BTRL 0130 1205 J303 07XX, Banca Transilvania, cu menţiunea pe OP „Contribuţie campanie InfoTrafic – DARniţa la Tarniţa”.
  • Online, accesând http://www.fundatiacomunitaracluj.ro/doneaza.php – din nou cu menţiunea „Contribuţie campanie InfoTrafic – DARniţa la Tarniţa”.
  • Plată prin POS/BT sau numerar – se poate efectua la sediul Fundaţiei Comunitare Cluj (Cloşca 6/2) unde se va tăia şi chitanţă.

Anul trecut, în urma campaniei şi a participării la Swimathon, echipa InfoTrafic a strâns de la donatori peste 6.500 de lei.

Roxana T., o adolescentă cu rezultate foarte bune la şcoală, provine dintr-o familie modestă, iar bursa o ajută să îşi poată continua studiile fără griji materiale. Povestea Roxanei, pe larg, o puteţi găsi pe site-ul swimathon.infotrafic.biz.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.