Canalizarea a clacat în „orașul de cinci stele” Cluj-Napoca după prima furtună din 2021

Zeci de străzi și artere importante, dar și curțile oamenilor au fost inundate joi după-amiaza la Cluj-Napoca, în urma unei furtuni puternice.

Astfel, mai multe locuințe de pe strada Brașov din cartierul Andrei Mureșanu și străzile din cartierul Borhanci au fost sub ape după prima furtună de vară din 2021.

”Trei autospeciale cu trei motopompe pentru evacuarea apei au intervenit în cursul după amiezii și a serii pentru a evacua apa acuma acumulată în urma ploilor abundente din mai multe locuințe și curți situate pe străzile: Brasov, Cezar Boliac, Azaleelor, Ioan Zaicu, Borhanciului, Voievodul Glad, Azaleelor, Racoltei, Racoltei, Azaleelor și Trifoiului din municipiul Cluj Napoca.

Din fericire pagubele nu a fost însemnate fiind cantități mici de apă acumulate în subsolurile și locuințele afectate”, a anuntat ISU Cluj.

„Administrația Boc a autorizat blocuri pe spațiu verde și a închis ochii împreună cu Apele romane și Garda de mediu când a fost deviat și intubat un curs de apă natural fără autorizatie de pe strada Macesului. Așa arată strada azi si la fiecare ploaie mai serioasă. La Cluj și natura îl contestă pe Boc și sistemul derogatoriu/clientelar pe care l-a implementat in urbanism„, a scris membrul USR Elek Levente pe Facebook.

Curțile locuințelor de pe strada Brașov din Andrei Mureșanu au fost inundate

2 thoughts on “Canalizarea a clacat în „orașul de cinci stele” Cluj-Napoca după prima furtună din 2021

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.