Când se deschid restaurantele? Premierul Ludovic Orban: „Am solicitat grupului de suport tehnico-științific să analizeze”

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, că a cerut grupului de suport tehnico-științific să analizeze posibilitatea redeschiderii restaurantelor, o decizie urmând să fie luată în cursul acestei săptămâni, scrie MEDIAFAX.

Premierul Ludovic Orban a spus, luni, că în această săptămână Executivul va decide dacă restaurantele vor fi redeschise.

„Aştept un punct de vedere din partea specialiştilor şi în funcţie de asta vom stabili un calendar”, a declarat Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Premierul precizează că decizia va fi luată în această săptămână.

„Oricum va trebui să luăm o decizie, pentru că se va termina sezonul estival, perioada în care oamenii pot sta pe terase. O dată cu scăderea temperaturii, de exemplu la multe nu se poate lua micul dejun pe terasă şi vor trebui să fie luare măsuri”, a conchis Orban.

Un protest al angajaţilor din HORECA a avut loc săptămâna trecută, în toată ţara, în care anunţau că industria lor se află pe moarte dacă Guvernul ţine închise restaurantele la interior. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.