Candidatul Mișcării Liberale Cluj la primărie, Liviu Alexa, vrea să asigure 15.000 de locuri de parcare pentru clujeni! (P)

Una dintre cele mai mari probleme pe care le are municipiul Cluj-Napoca este lipsa locurilor de parcare, atât în oraș, cât și în cartiere, dar candidatul Mișcării Liberale Cluj la Primăria Cluj-Napoca, Liviu Alexa, propune un proiect prin care se angajează să asigure, pentru început, un număr de 15.000 de locuri de parcare, rezolvând astfel una dintre cele mai stringente probleme ale orașului. În prezent, realitatea este că Emil Boc nu a reușit în ultimul mandat să inaugureze niciun parking și să creeze nici un loc de parcare pentru clujeni.

liviu alexa primar

„În ultimul mandat, Emil Boc nu a construit nici un parking în cartierele Clujului, deși a avut la dispoziție aproape un miliard de euro din banii publici, bugetul nostru. Pe Câmpului, pe Mehedinți, pe strada Fabricii, pe Moților, oamenii își dau în cap unii altora pentru un loc de parcare.

Blocurile din cartiere sunt locuite de clujeni ce au mașini, este un semn al modernității și un primar adevărat, corect și gospodar ar trebui să ofere locuitorilor orașului opțiuni civilizate de parcare. Nu este posibil ca Emil Boc să nu fi construit măcar un loc de parcare, în cartiere, în ultimii 4 ani”, susține Liviu Alexa.

15.000 de locuri de parcare pentru clujeni

Alexa îi asigură pe clujeni că dacă va ieși primar al Clujului nu va mai autoriza nici o construcție nouă, indiferent că este bloc de locuit sau clădire de birouri, fără ca ea să fie prevăzută cu locuri de parcare suficiente pentru numărul de utilizatori al respectivului imobil.

„În calitate de primar al orașului Cluj-Napoca, eu voi construi parking-uri care să însumeze 15.000 de locuri de parcare, de-a lungul celor 4 ani de mandat, amplasate în cele mai aglomerate cartiere ale Clujului pentru a degreva trotuarele de mașini, pentru a oferi un mediu plăcut clujenilor ce vor să își plimbe copiii pe aleile din cartiere.

Acum suntem în Evul Mediu, eu vă propun să trăim în lumea de azi, civilizată și plină de respect pentru cetățean”, a conchis Liviu Alexa.

Jurnalistul Liviu Alexa nu va candida la Primăria Cluj-Napoca din partea partidului Pentru Cluj deoarece nu s-a reușit înregistrarea lui, dar va fi pe listele de vot din partea Mișcării Liberale Cluj, formațiune politică al cărei vicepreședinte este. Fondatorul partidului Mișcarea Liberală este Horațiu Buzatu.

Alexa a explicat de ce nu s-a mai constituit Pentru Cluj – Partidul Clujenilor.

„Am incercat, la inceptul acestui an, sa infiintam un partid local, Pentru Cluj, dar un procuror din Bucuresti ne-a amanat in mod nejustificat activarea partidului, solicitand documente ce nu sunt prevazute pentru infiintare in legea partidelor. Nu ne victimizam, dar vrem sa se stie ca asa-zisele noi reglementari care, chipurile, ar ajuta infiintarea pe partide politice noi, sunt niste minciuni sfruntate si, mai mult, impiedica improspatarea clasei politice. Am avut, insa, sansa de a-l cunoaste pe Horatiu Buzatu, fondatorul Partidului Miscarea Liberala, un om extrem de serios si foarte aplicat, care a inregistrat acest nou partid cu gandul de a strange laolalta oameni ce au o atitudine proaspata si care refuza demagogia si populismul. Vom candida la Consiliul Local si la Consiliul Judetean impreuna cu colegii mei, sub sigla acestui partid nou infiintat, Miscarea Liberala, si vom munci ca sa facem o figura buna la alegerile din iunie 2016. Nu am nicio constrangere politica, nicio promisiune de cladit inapoi, cuiva, si va garantez ca nici colegii mei nu au. Nu vrem sa fim o competitie pe culoarul liberalismului, ci vrem sa oferim o viziune proprie asupra reformei de care societatea romaneasca are nevoie, aceasta viziune se numeste Miscarea Liberala”, a declarat acesta.

Clujenii care au propuneri pentru Liviu Alexa îl pot contacta personal la numărul de telefon 0720.00.88.88.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.