Candidează Horia Nasra la șefia PSD Cluj? Fostul deputat a luat atitudine față de dezorganizarea din interiorul filialei și i-a lansat provocări lui senatorului Vasile Dâncu

Sub titlul „Trandafiri de hârtie creponată”, fostul deputat și președinte al PSD Cluj, Horia Nasra, a remis presei un comunicat în care a luat atitudine față de lipsa de organizare din interiorul filialei locale a social-democraților clujenilor. Acesta a lansat și provocări pentru senatorul Vasile Dâncu, considerat șeful din umbră al PSD Cluj.

Lipsa unei strategii publice a PSD la Cluj si pentru Cluj-Napoca și neorganizarea de alegerile interne au fost principalele puncte criticate de fostul deputat Horia Nasra pentru conducerea actuală formată din Vasile Dâncu, Alexandru Cordoș și Ovidiu Săcară.

„Urmăresc detașat și oarecum dintr-un exil autoimpus, de câteva luni, chinurile „refacerii”, „regenerării”, „modernizării” PSD Cluj, o filială pe care am condus-o între 2016 – 2019 cu bune și rele.

Lipsa unei strategii publice pentru Cluj și Cluj-Napoca, scandaluri, bătăi și lipsa democrației interne prin neorganizarea unor alegeri libere, scot la biopsie o tumoare malignă – organizatorică și politică.

Dragă Vasile,

Tu ești șeful filialei, Sandu Cordoș este președintele.

În realitate la tine se raportează șefia filialei, chiar dacă tu te raportezi exclusiv la București.

Dragă Vasile,

A sosit momentul să-ți asumi filiala PSD Cluj, să-ți asumi un proiect organizatoric, munca la firul ierbii, discuțiile cu oamenii, nu doar cu acele cravete reci și anonime din spatele vitraliilor.

A sosit momentul să candidezi uninominal la primăria Cluj-Napoca, împotriva lui Emil Boc, domnia ta, fiind totuși, conform unor sondaje locale, cel mai notoriu dintre PSDiștii clujeni.

A sosit momentul, Vasile dragă, să ai curajul să dialoghezi și cu cei care nu-ți dau dreptate și care sunt în dispută intelectuală, doctrinară și organizatorică cu tine.

A sosit momentul să pui în practică ce ai scris atâția ani și să nu te mai înconjori de „binevoitori” de tip „yes-man”.

Dragă Vasile,

Ai în responsabilitate PSD Cluj, redă viață organizației noastre, redă naturalețea trandafirilor roșii și scoate-i din zodia hârtiei creponate pentru care ai o mare responsabilitate„, a declarat Nasra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.