Caravana Scrimei Româneşti poposeşte la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca va deveni incepand de joi, 4 septembrie, capitala scrimei. Piata Unirii va deveni, de la ora 12:00, o „sală de scrimă” în care se vor duela câţiva dintre cei mai importanti reprezentanti ai ţării in cadrul acestui sport.

scrima

Prezentarea va avea loc de la ora 12:00 si este adresata copiilor in special, in care vor fi explicate beneficiile practicării acestui sport, diferenţa dintre cele trei arme utilizate, floreta, spada şi sabia, iar participanţii vor putea să interacţioneze cu marii campioni ai României.

Din partea Federaţiei Române de Scrimă, la eveniment vor fi prezenţi scrimerii Tiberiu Dolniceanu şi Ana Maria Brânză, lideri în clasamentele Cupei Mondiale la sabie și spadă seniori, alături de care vor veni şi componenţii echipelor de sabie, spadă și floretă ale României la seniori, juniori și cadeţi.

La întâlniri se vor face demonstraţii de scrimă, se vor prezenta cluburile de scrimă din Cluj şi vor avea loc dialoguri între campioni și copii, ședinţe de autografe și poze cu participanţii.

Daca va ploua, evenimentul se muta la Sala Sporturilor „Horea Demian”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.