Cardiomed din Cluj, preluată de Spitalul privat ARES. Fondatoarea Carmen Mureșan va rămâne în echipă

Clinica privată din Cluj fondată de Carmen Mureșan, Cardiomed, a fost preluata de spitalul privat de cardiologie intervențională ARES, o companie a fondului de investiții american Highlander Partners.

Echipei medicale ARES, formată din peste 25 de medici clinicieni și intervenționiști, i se alătură medicii cei peste 145 de medici Cardiomed, dintre care 28 de cardiologi.

ARES devine, astfel, principalul furnizor privat de servicii medicale cardiologice și conexe din Cluj, oferind servicii de imagistică (CT, RMN, mamograf, DEXA), consultații clinice și proceduri de cardiologie și radiologie intervențională.

Pacientul clujean are acum la dispoziție o experiență medicală completă. Este investigat, diagnosticat și tratat de medici care lucrează în echipă, se coordonează și găsesc cea mai bună variantă de tratament pentru el.

La ARES punem mereu pacientul în centrul preocupărilor noastre și căutăm soluții inovatoare, chiar și atunci când situația pare fără răspuns. Am găsit valori similare și aceeași filosofie la partenerii noștri din Cardiomed și suntem încrezători că împreună vom construi un brand puternic, care răspunde nevoilor pacientului”, a declarat Geanina Durigu, CEO Grupul ARES.

Medicul Carmen Mureșan rămâne în echipă

Medicul Carmen Mureşan, fondatoarea Cardiomed, va rămâne în cadrul companiei pentru a continua dezvoltarea ambulatoriului de specialitate, alături de echipa pe care a construit-o.

Suntem entuziasmaţi să semnăm cu ARES acest parteneriat care ne va accelera creşterea în Cluj şi în regiune, în timp ce pacienţii noştri vor avea parte de soluţii integrate de cardiologie, de la diagnostic la tratament intervenţional. Ne dorim să continuăm să extindem activitatea Cardiomed, ca parte a Grupului ARES„, spune Carmen Mureşan.

Înființată în 2008, Cardiomed este în prezent cea mai mare clinică privată specializată pe cardiologie din Cluj-Napoca.

Clinica oferă servicii de diagnostic si tratament modern, în diverse specializări, de la cardiologie, oncologie, dermatologie, ginecologie, ORL, endocrinologie, alergologie, medicină internă, la neurologie, psihiatrie, pneumologie, reumatologie, nutriție, precum si servicii de imagistică și analize medicale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.