Care sunt centralele termice pe gaz pe care le alegem în 2020?

În anul 2020, centralele termice nu mai sunt o noutate, iar majoritatea apartamentelor și caselor dețin una, iar cele mai bune centrale termice pe gaz au devenit și cele mai populare în rândul consumatorilor.

Tot mai mulți proprietari de apartamente iau decizia de a-și monta o astfel de centrală pe gaz, dar înainte de a face asta este indicat și recomandat să apelăm la specialisti centrale termice pe gaz acreditați oficial și profesioniști pentru a nu avea probleme în viitorul apropiat. Sunt foarte mulți specialiști falși care nu au experiență, dar pretind că au. Astfel de persoane e bine să le evităm pe viitor.

Găsirea unei centrale termice pe gaz presupune o documentare temeinică și găsirea unui furnizor, respectiv producător acreditat și specializat pentru a evita eventualele probleme care vor apărea pe viitor.

Pentru a funcționa fără probleme, o centrală termică în condensare pe gaz depinde foarte mult de modul cum este instalată aceasta. Puterea centralei trebuie să fie corect dimensionată în funcție de suprafața spațiilor interioare și de volumul de aer care trebuie încălzit.

Calcularea necesarului termic poate fi realizată folosind un calculator necesar termic, care vă va permite să aflați care este necesarul termic pentru fiecare încăpere în parte.

Noua generație a centralelor termice pe gaz dispun de o conectare inteligentă, care oferă un raport energetic eficient, au Wifi integrat, senzor de cameră Cube inclus, un control de la distanță prin intermediul unei aplicații mobile, respectiv monitorizarea online în permanență.

Dintre modelele cele mai populare și mai bune de centrale termice pe gaz, merităm să le amintim aici pe cele de la producătorul ARISTON, Viessmann, Vaillant EcoTec, Bosch Condens, Immergas Victrix Tera, Buderus Logamax Plus, Wolf FGB-K, Motan MKDens sau Ferroli DivaCondens. Acestea sunt câteva dintre cele mai apreciate și recomandate centrale termice în condensare pe gaz.

Centralele termice pe gaz au o eficiență absolută datorită tehnologiei condensării ONE, care includ accesorii de termoreglare pentru sporirea eficienței și a performanței de condensare. Dispune de un sistem de aprindere care oferă o performanță constantă la încălzire și un sistem avansat de control. Majoritatea centralelor pe gaz au un sistem inovator de aprindere care detectează automat tipul de gaz.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.